Cel mai bun stranier din campionatul intern ar putea reveni la campioana Remat

Revenirea jucătorului depinde foarte mult de bugetul alocat echipei zălăuane pentru sezonul viitor
Desemnat în sezonul trecut cel mai bun jucător din campionatul românesc, voleibalistul maghiar Peter Nagy ar putea reveni în această toamnă la campioana Remat.
Primarul municipiului Zalău a confirmat discuţiile purtate de conducerea clubului cu voleibalistul maghiar, dar a precizat că revenirea jucătorului la campioana României depinde foarte mult de bugetul de care va dispune echipa pentru noul sezon. „Au avut loc discuţii pentru revenirea lui Nagy, însă totul depinde de bugetul alocat pentru sezonul următor. Având în vedere că domnul Ciupe şi-a retras o parte din acţiuni nu ne va fi uşor din punct de vedere financiar. Vom evolua şi în Liga Campionilor, unde nu ne putem permite să ne prezentăm oricum. Cu Nagy am avea o echipă performantă, dar va trebui să vedem în ce condiţii îl putem aduce. Vom încerca să ne descurcăm cum putem până la finalul anului, după care vom face o analiză pentru a vedea în ce măsură putem continua de anul viitor”, ne-a declarat prim-edilul Zalăului.
După două sezoane petrecute la Remat Zalău, cu care a câştigat două titluri de campion al României şi Cupa României, Peter Nagy a ales la finalul sezonului trecut să se transfere în Franţa, la Volley Club Montpellier.
La scurt timp după plecarea lui Nagy, Liviu Ciupe, unul dintre acţionarii clubului, ne-a declarat că oferta pe care i-a făcut-o jucătorului, ca acesta să rămână în România, a fost mai bună decât cea a clubului francez, dar jucătorul a ales Franţa, pentru că este un campionat mai puternic.
Clubul francez a renunţat la voleibalistul maghiar, deoarece acesta a suferit o accidentare în această vară, având coloana vertebrană uşor deplasată. Nagy a început recuperarea de două săptămâni, în Ungaria, urmând ca săptămâna viitoare să plece în Polonia, unde va continua recuperea timp de trei săptămâni. Dacă voleibalistul va ajunge la o înţelegere cu oficialii clubului Remat, nu va putea reveni în România decât la începutul lunii octombrie.
Înainte de a fi transferat la Remat Zalău, voleibalistul maghiar a mai evoluat la Kecskemet (Ungaria), la campioana Germaniei, VfB Friedrichshafen (2004-2007), la Prisma Taranto (Italia, A1, 2007-2008), la Canadiens Mantova (Italia, A2, 2008-2009) şi la hotVolleys Viena (Austria, 2009-2010). Cu VfB Friedrichshafen, Nagy a câştigat în 2007 Liga Campionilor.
Până la startul noului sezon, conducerea clubului va numi şi un preşedinte, funcţie ocupată ultima dată de Cornel Ţurcaş, după ce Liviu Ciupe şi-a dat demisia. „Trebui să ne gândim bine, pentru că avem nevoie de un preşedinte care să fie cunoscător al acestui domeniu, dar să şi cunoscut în domeniu”, a mai precizat Radu Căpîlnaşiu.

4 Thoughts to “Cel mai bun stranier din campionatul intern ar putea reveni la campioana Remat”

  1. vio

    pune-l mai radule pe cacarau ca tot este pnl-ist si ii place mult sa fie presedinte

  2. Speram...sa NU

    Cimitirul elefantilor si a ranitilor la Remat. Nu e de mirare ..

  3. sunt un simplu curios

    la ce elefanti te referi? cei care lupta se si ranesc.ai practicat vreodata sport de perfmanta?!sau doar ai stat in tribune sau nici macar…scrie mai explicit, te rog frumos se vedem despre cine e vorba

  4. niku

    domnule capalnasiu,Liviu Ciupe nu era un cunoscut in volei atunci cand a inceput .Din pacate nu vedem pe langa echipa fosti jucatori ai echipei ci tot felul de neaveniti.Cand nu o sa nai fie bani ,nu ca asta ne dorim, toti oportunistii vor fugi si vor ramane langa echipa doar cei care iubesc acest sport.Apropo, la Zalau a jucat un voleibalist ,un om extraordinar,NELUTU RUS,.plecat prea devreme si uitat prea devreme de catre foarte multi .Ar merita ca acest turneu de volei care se organizeaza in Zalau sa-i poarte numele si chiar o sala de sport din oras sa-i poarte numele,ar merita.

Leave a Comment